Percona Server install prompt "Error in my_thread_global_end():1 threads didn't exit"

I’m trying to use the latest Percona Server MySQL (binary tarball) for my bussniess, but the following message prompt when I use mysql_install_db script to install database: [INDENT]Installing MySQL system tables…
Error in my_thread_global_end(): 1 threads didn’t exit
OK
Filling help tables…
Error in my_thread_global_end(): 1 threads didn’t exit
OK[/INDENT]
but I can start and update the instance , then i tried to use the version from Percona-Server-5.5.36 to Percona-Server-5.5.39, have the same problem.
It seems the error message ocurred in line 403: [INDENT]402 s_echo “Installing MySQL system tables…”
403 if { echo “use mysql;”; cat $create_system_tables $fill_system_tables; } | eval “$filter_cmd_line” | $mysqld_install_cmd_line > /dev/null
404 then[/INDENT]
the configure file my.cnf looks like so: [INDENT][mysqld_safe]

syslog
syslog-tag = 3306

[mysqld]

node specific settings

server-id = 1

chain specific settings

port = 3306
datadir = /web/node3306/data
pid-file = /web/node3306/data/mysql.pid
socket = /web/node3306/data/3306.scok

common InnoDB/XtraDB settings

innodb_buffer_pool_size = 2096M
innodb_log_file_size = 64M
innodb_log_buffer_size = 4M
innodb_flush_log_at_trx_commit = 2
innodb_flush_method = O_DIRECT
innodb_file_per_table = 1
default-storage-engine = innodb

user = mysql
skip-external-locking # a.k.a. skip-locking
skip-name-resolve
character-set-server = utf8
log-bin = mysql-bin.log[/INDENT]
The system environment as follows: [INDENT] Release | CentOS release 6.3 (Final)
Kernel | 2.6.32-279.el6.x86_64
Architecture | CPU = 64-bit, OS = 64-bit
Threading | NPTL 2.12
SELinux | Enforcing

Release | CentOS Linux release 7.0.1406 (Core)
Kernel | 3.10.0-123.el7.x86_64
Architecture | CPU = 64-bit, OS = 64-bit
Threading | NPTL 2.17
SELinux | Disabled[/INDENT]
and I export the path in .bash_profile file: [INDENT]PATH=$PATH:$HOME/bin:/opt/Percona-Server-5.5.38-rel35.2-674.Linux.x86_64/bin[/INDENT]

It makes me very confused at what I’m doing wrong, Can someone help me? Thanks a lot.

Hi,

Check these links, it might helpful to you to resolve this issue.

https://www.eukhost.com/forums/f15/fix-error-my_thread_global_end-1-threads-didnt-exit-5612/
http://bugs.mysql.com/bug.php?id=25621
https://bugs.launchpad.net/percona-xtradb-cluster/+bug/1190774