Percona XtraDB cluster 5.6.30 - CentOS 7 Starting Error-Please help

HI Team,

I am trying to install Percona Xtradb Cluster in 3 nodes,The first node started properly without any error, But the second and third node is not starting and thrown some errors, Could you please help to fix this issue.Three nodes Operating System is, centos 7 , XtraDB Version : Percona-XtraDB-Cluster-5.6.30-rel76.3-25.16.1.Linux.x86_64.ssl101

[B]Node 1 is working fine.

node 1 my.cnf :[/B]

server-id = 1
log-bin=mysql-bin
log_slave_updates
binlog_format=row
wsrep_cluster_address=gcomm://10.128.0.9,10.128.0.7,10.128.0.8
wsrep_provider=/usr/local/mysql/lib/libgalera_smm.so
wsrep_slave_threads=2
wsrep_node_address =10.128.0.9
wsrep_cluster_name=pilotclusters
wsrep_sst_method=rsync
wsrep_node_name=pilotnode01
innodb_autoinc_lock_mode=2
innodb_locks_unsafe_for_binlog=1

Node 2 my.cnf :

server-id = 2
log-bin=mysql-bin
log_slave_updates
binlog_format=row
wsrep_cluster_address=gcomm://10.128.0.9
wsrep_provider=/usr/local/mysql/lib/libgalera_smm.so
wsrep_slave_threads=2
wsrep_cluster_name=pilotclusters
wsrep_sst_method=rsync
wsrep_node_name=pilotnode02
innodb_autoinc_lock_mode=2

Not starting and the error logs are here, https://drive.google.com/file/d/0Bxb0VLvDfO7gaHFKbHdzU2dLNTA/view?pref=2&pli=1

Node 3 my.cnf :

server-id = 3
log-bin=mysql-bin
log_slave_updates
binlog_format=row
wsrep_cluster_address=gcomm://10.128.0.9
wsrep_provider=/usr/local/mysql/lib/libgalera_smm.so
wsrep_slave_threads=2
wsrep_cluster_name=pilotclusters
wsrep_sst_method=rsync
wsrep_node_name=pilotnode03
innodb_autoinc_lock_mode=2

Am getting the same error like node 2 while starting mysql.Please help me to fix this issue.

Advance thanks,
Raja

The issue got fixed by installing “lsof” in both the servers.Now my both nodes are started and working fine.