Not the answer you need?
Register and ask your own question!

New node is not able to join the cluster

TulasiTulasi EntrantCurrent User Role Contributor
This set up is for the 3 node cluster on a single box. After starting the first node, while trying to start the second node, it is failing with the below error.

2020-05-05T09:17:03.102658Z 0 [System] [MY-010116] [Server] /usr/sbin/mysqld (mysqld 8.0.18-9) starting as process 298648
2020-05-05T09:17:03.107869Z 0 [ERROR] [MY-000000] [WSREP] New joining cluster node didn't find needed SSL artifacts
2020-05-05T09:17:03.108021Z 0 [ERROR] [MY-010119] [Server] Aborting
2020-05-05T09:17:03.108368Z 0 [System] [MY-010910] [Server] /usr/sbin/mysqld: Shutdown complete (mysqld 8.0.18-9)  Percona XtraDB Cluster (GPL), Release rel9, Revision 6490e00, WSREP version 26.4.3.

Tried by setting "pxc-encrypt-cluster-traffic=ON" on all the three configuration files but still, the node is not able to join the cluster.  No errors logged on the donor node error log.

Any suggestions, please

Regards
Tulasi

Answers

  • jriverajrivera Percona Support Engineer Percona Staff Role
    Copy the SSL certificates from the bootstrapped instance's directory to the other two instance's directory. Then start the other two nodes normally. Alternatively, bootstrap the first node with pxc-encrypt-cluster-traffic=OFF (for testing purposes only), then also disable on each instance before starting them.
Sign In or Register to comment.

MySQL, InnoDB, MariaDB and MongoDB are trademarks of their respective owners.
Copyright ©2005 - 2020 Percona LLC. All rights reserved.