Not the answer you need?
Register and ask your own question!

working ss_get_by_ssh script, broken graph images

ronmckownronmckown EntrantCurrent User Role Beginner
I'm having a strange issue on Centos 7 and Cacti 0.8.8b. I have the ss_get_by_ssh.php script working (from command line) but the cacti graphs are blank. Here's output from the script:

[[email protected] ~]# sudo -u cacti php /usr/share/cacti/scripts/ss_get_by_ssh.php --type proc_stat --host y.y.y.y --items gw,gx,gy,gz
gw:2561826 gx:13105 gy:5533113 gz:2389303747

Every single Percona graph on Cacti is a broken image. Any ideas?

Comments

  • ronmckownronmckown Entrant Current User Role Beginner
    Also, my logs are filled with the following:

    07/15/2015 07:25:15 PM - CMDPHP: Poller[0] ERROR: There are no RRA's assigned to local_data_id: 181.


    07/15/2015 07:25:15 PM - CMDPHP: Poller[0] ERROR: There are no RRA's assigned to local_data_id: 180.


    07/15/2015 07:25:14 PM - CMDPHP: Poller[0] ERROR: There are no RRA's assigned to local_data_id: 179.

  • ronmckownronmckown Entrant Current User Role Beginner
    Disregard this post. I ended up writing my own python scripts to scrape and parse the nginx server-status page and wrote my own data inputs, data and graph templates. I did manage to find issues with the Percona supplied ss_get_by_ssh.php scripts; the main one a couple of unnecessary single quotes in the script that was fudging the results... sometimes it's easier just to do things yourself than troubleshoot someone else's work.
Sign In or Register to comment.

MySQL, InnoDB, MariaDB and MongoDB are trademarks of their respective owners.
Copyright ©2005 - 2020 Percona LLC. All rights reserved.